Automaten - Korver Intertrade
15404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Automaten

Onze werkwijze

Onze werkwijze is sterk en eenvoudig, wij bieden namelijk een full service concept. Dit wil zeggen dat wij al uw omkijken naar een snoep- of frisdrankautomaat uit handen nemen. Het bijvullen en technisch onderhoud van onze automaten is standaard bij onze diensten inbegrepen.

Snoep automaten

Met ons ruime assortiment van snoep, koek en gezonde versnaperingen  hebben wij voor iedereen wat wils. Met het oog op uw personeel, bezoekers en bedrijfsbeleid stellen wij een assortiment samen waar iedereen blij van wordt.

Voor onze versnaperingen automaten hebben wij een ruim assortiment met verschillende kasten bijvoorbeeld: de betrouwbare Duitse Wurlitzer van groot formaat, high-tech ACN verkoopautomaten en refurbished modellen. Afhankelijk van uw interieur, afzetverwachtingen of persoonlijke voorkeur kunnen wij de geschikte automaat voor u plaatsen.

Frisdrankautomaten

Ons frisdrank assortiment kan afgestemd worden worden op de voorkeur van uzelf, uw personeel of uw bezoekers. Wij werken uitsluitend met producten van Coca-cola en Redbull.

Net als met onze snoepautomaten bieden wij verschillende soorten frisdrankautomaten aan. of het nou groot of klein moet zijn, wij kunnen het realiseren.

Combi-automaten

Een combinatie van het beste van allebei. Perfect voor de wat kleinere kantines of ontvangstruimtes.

Hoewel deze automaten een minder groot assortiment kunnen aanbieden, hebben zij een verrassende capaciteit. Indien u op meerdere plaatsen tegelijkertijd zowel snoep, als frisdrank aan wilt bieden, zijn combi-automaten een gepaste uitkomst.