Assortiment coca-cola - Korver Intertrade
het Coca-Cola assortiment dat wij aanbieden in onze automaten is ruim genoeg om voor iedereen wat wils te kunnen vinden.
Coca-Cola
15535
page-template-default,page,page-id-15535,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Ons assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment met Coca-Cola producten aan waar voor iedereen wel wat bij zit.

Onder het Coca-Cola vallen veel verschillen frisdranken en natuurlijk kunnen wij niet alles aanbieden. op basis van de vraag van onze klanten zijn wij tot een selectie gekomen van klassiekers, light-productem, mineraalwater, sapjes en sportdranken. Onderop deze pagina vind u een overzicht.

Natuurlijk kunnen wij op uw verzoek de juiste selectie maken die bij de behoeftes van uw klanten, gasten, bezoekers of personeel past. Zelfs als u de voorkeur geeft aan biologische of gezondere producten. Het ruime assortiment van Coca-Cola sluit op heel veel wensen aan.

Taste the feeling

Sinds 1886 bestaat het nog altijd even lekkere Coca-Cola recept. En toch moet ook een frisdrank mee met zijn tijd, dit heeft er toe geleid dat wij vier varianten van Coca-Cola in ons assortiment hebben kunnen opnemen.

Al deze vernieuwingen kunnen wel eens leiden naar de vraag: wat is het verschil? Het verschil licht hem in de smaaksensatie die al deze Coca-Cola gebben gekregen van verschillende zoetstoffen. Of je nu houdt van met of zonder suiker, je bewust kiest voor natuurlijk gezoet of voor nul calorieën gaat: met de Coca-Cola klassiekers is er altijd wel een die aansluit bij uw smaak, levensstijl en voedingspatroon.