Over ons - Korver Intertrade
15402
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15402,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Wie zijn wij?

Gespecialiseerd in snoep- en frisdrankautomaten, is Korver Intertrade in 20 jaar uitgegroeid tot een waar begrip in Noord-Holland. Wij staan er voor om u volledig te ontzorgen zodat u zich bezig kunt houden met ondernemen. Wij steven er naar om onze service naadloos aan te laten sluiten op uw wensen.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw relatiegeschenken en bedrijfskleding welke wij volledig naar uw wensen kunnen verzorgen.

Van kerstpakketten tot pennen, bedrukte flessen wijn of mooi geborduurde bedrijfskleding. Wij zorgen er graag voor dat uw concept bij uw klanten en prospects overkomt zoals u dat voor ogen heeft.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte opvragen. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie  bij ons op kantoor of komen bij u langs.

Geschiedenis

Ap en Silvia Korver zijn 20 jaar geleden gestart met een uniek concept: de Hollandse snoepdoos. Ook wel gekscherend Belgen automaten genoemd. Dit was een grote rechthoekige doos met verschillende vakjes gevuld met koek, Marsen, Snickers enz. enz. Deze werd op de balie of in de kantine van de klanten neergezet.

Naast deze dozen kwam er ook steeds meer vraag naar snoepautomaten. Tegenwoordig zijn we daarom ook gespecialiseerd in het full service uitzetten van snoep- en frisdrankautomaten. Korver Intertrade is een begrip geworden in Noord-Holland.

Naast de automaten zijn we ook gespecialiseerd in relatiegeschenken en bedrijfskleding zoals werk-, zorg-, horeca- en promotionele kleding. Wilt u graag een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte neem dan vooral contact met ons op. Bel ons op 072-5339533 of mail ons op info@korvertrade.nl. Wij zijn werkzaam in Noord-Holland maar voor wat betreft relatiegeschenken en bedrijfskleding leveren wij in heel Nederland.